Et stærkt miljømærke for fremtiden

Relationer mellem mennesker er vigtige i hverdagen – ikke mindst på arbejdspladsen. Vores kundeportefølje har været så trofast, at vi tror på, at vores grafiske rådgivere og øvrige medarbejdere yder den indsats, som skaber tryghed og ønskede resultater. Selvom man i dag kan få papir som bevis på mangt og meget, findes der endnu ikke et sådant med hensyn til et attraktivt medarbejderklima, som hos os spiller en afgørende rolle.

Derimod har vi papir på, at vi er miljøcertificeret efter ISO 14001. Et bevis som også forpligter os til en striks kvalitetsstyring. Vi har valgt at lade DNV GL kigge os efter i sømmene en gang om året. Vor miljøledelse er certificeret efter den internationale standard ISO14001.
I bestræbelserne på at reducere miljøbelastningen kræver standarden at virksomheden opstiller mål, som er målbare.
Når målene er indfriet, skal nye formuleres. 
Det presser vore ambitioner, og det har vi det rigtig godt med.

Knudtzon Graphic har licens til brug af FSC® - mærket.
FSC er en certificeringsordning, som giver forbrugerne en tryghed i at det træ de køber, støtter bæredygtig skovdrift. FSC-standarder om ansvarlig skovdrift kan implementeres i alle typer af verdens skove i overensstemmelse med nationale skovstandarder
I en FSC-certificeret skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv beskyttes, og at de mennesker der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Licenskoden er: FSC®-C002345. Gælder fra 3. november 2013 til 2. november 2018.

Rainforest Alliance Certified ™ seglet er en internationalt anerkendt symbol på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed, som hjælper både virksomheder og forbrugere gøre deres del for at sikre en lysere fremtid for os alle.

Stil krav i dit valg af leverandør, og forlang miljømærkede tryksager. Det sender signaler, der ikke er til at tage fejl af. Styrk troværdigheden, vis social ansvarlighed og opnå større sympati hos kunder og forretningsforbindelser.

Knudtzon Graphic leverer tryksagerne i digitaltryk og offsettryk- miljømærkede, naturligvis! Uden ekstra omkostninger for dig. Det gavner miljøet!